Lege stoelen
Lege stoelen
Theater deel je
Theater deel je
Strakke lijnen
Strakke lijnen

Nieuws

Gloednieuwe teaser Liefde Enzo online! Gloednieuwe teaser Liefde Enzo online!

Teaser LIEFDE ENZO, een komedie in acht bedden


Bekijk hiernaast de gloednieuwe teaser van de komedie 'Liefde Enzo'. Vanaf 15 november in de theaters met Nienke Römer, Frederik Brom en Fabian Jansen. De regie is in handen van Kees Prins.

Productiehuis teaser: Smokin' Barrel
Regie: Werner Vervaet

Fabian Jansen speelt overige rollen in Liefde Enzo Fabian Jansen speelt overige rollen in Liefde Enzo

Fabian Jansen speelt overige rollen in Liefde Enzo


Fabian Jansen - Liefde EnzoNaast Nienke Römer en Frederik Brom zal Fabian Jansen de overige rollen in de komedie 'Liefde Enzo' voor zijn rekening nemen.

Fabian is acteur en theatermaker. In 2005 studeerde hij af aan de Toneelacademie Maastricht. Hij liep stage bij het NNT, Bühne Wittenberg, Onafhankelijk Toneel en Orkater. Zijn afstudeervoorstelling, Priemgeval, is inmiddels voor de 9e keer internationaal in reprise gegaan.
Na zijn afstuderen speelde hij o.a. meerdere malen bij Onafhankelijk Toneel, De Toneelschuur, Het Toneel Speelt en Theater Artemis. Met de voorstelling Woeste Hoogten (Artemis) stond hij in 2012 op Broadway, waarvoor het gezelschap een lovende recensie ontving van The New York Times. Daarna was hij te zien als nar in King Lear door Het Toneel Speelt (regie Jaap Spijkers).
Fabian speelde in de film Vreemd Bloed van Maria Goos en vervulde een hoofdrol in de film Webcam (regie Marc van Uchelen) naast Horace Cohen.

In november 2013 komt de film Mannenharten uit (regie Mark de Cloe) met daarin Fabian als één van de vijf hoofdrollen.

Beeldmateriaal


Teaser - LIEFDE ENZO, een komedie in acht bedden | productiehuis: Smokin' Barrel, regie: Werner Vervaet


Dubbelklik voor fullscreen weergave

Cast Verlies bij RTL Koffietijd


Dubbelklik voor fullscreen weergave

Premiereverslag Verlies bij RTL Boulevard


Dubbelklik voor fullscreen weergave

copyright | disclaimer | contact   KO theaterproducties B.V. Jan van Krimpenweg 50 - 55, 2031 CH Haarlem T 023 - 5311800
Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)